Bij Hair Beautyschooll kun je hoge kwaliteit en professionaliteit verwachten. Alle onderstaande cursussen zijn dan ook allemaal CRKBO-erkend. Dit betekent dat Hair Beautyschool is opgenomen in het register die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Cursussen

Hair Beautyschool in Utrecht bied een ruim aantal cursussen (en opleidingen) aan. Na het met succesvol afronden van een cursus ontvang je altijd een certificaat en ontvang je gratis één extra modelles in de praktijkzaal. 

De kapperscursussen zijn een goede aanvulling als je bijvoorbeeld al werkzaam bent in deze richting. Maar het kan ook erg waardevol zijn om een cursus te volgen om bijvoorbeeld het haar van vrienden/familie te knippen. Op deze manier heb je de kosten van de cursus al snel terugverdiend.

Schrijf je snel in: wij werken namelijk in kleine groepjes en er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Cursus knippen basis 

Tijdens de Cursus Knippen Basis leer je hoe je van het vasthouden van een schaar, het knippen op een oefenhoofd tot het knippen op echte mensen in zijn werking gaat.

Duur: 10 lessen
Lesgeld: € 375,- 
Materialenpakket: € 239,-

 

Cursus knippen gevorderd

Kun jij al de basisvaardigheden van het kappersvak en zou je je niveau een stap hoger willen tillen? Dan past de Cursus Knippen Gevorderd bij jou. Lees op deze pagina wat je o.a. gaat leren.

Duur: 10 lessen
Lesgeld
: € 375,-
Materialenpakket: € 255,-

 

Cursus kleuren

Bij de Cursus Kleuren leer je de begin vaardigheden omtrent het kleuren van haar. 80% van deze cursus werk je in de praktijk en 20% theorie.

Duur: 8 lessen
Lesgeld: € 295,-
Materialenpakket: € 229,-

 

Cursus opsteken en vlechten

De cursus opsteken en vlechten is een leuke aanvulling op bijvoorbeeld het visagie of kappersvak wanneer je bijzondere haartechnieken onder de knie wilt leren krijgen. Deze cursus zit gratis inbegrepen bij de visagie basis cursus en visagie allround opleiding.

Duur: 5 lessen
Lesgeld: € 189,-
Materialenpakket: € 165,-

 

Cursus Wimper lifting

Bij de cursus wimper liften ga je leren hoe je wimpers op een natuurlijke manier krult vanaf de wortel en ga je de wimpers verven. Je kunt ook een kit aanschaffen zodat je  na een aantal behandelingen de kosten weer terug verdient hebt.

Duur: 1 dag
Lesgeld: € 175,-
Materialenpakket (niet verplicht): € 155,-
Model (niet verplicht): € 175,-

Na het succesvol behalen van elke cursus die je bij ons volgt ontvang je een CRKBO-erkend certificaat!