Wat is wimperliften?

Je denkt misschien dat wimpers liften gewoon wimpers bewerken is met een wimperkruller, maar niets is minder waar. Waar een wimperkruller je wimpers tijdelijk omhoog krult, is een wimper lift permanent. Dit is zeer geschikt voor vrouwen met zware wimpers. Vaak is de oorzaak hiervan dik haar. Dan kunnen de wimperhaartjes ook dik zijn en hierdoor uitzakken. Door wimperliften hebben zij geen last meer van dit probleem. Een visagist kan hier zijn of haar voordeel mee doen door te leren hoe het liften van wimpers gaat. Dus doe gaat het? En wat zijn enkele details voor een cursus? Dat zal hieronder verder worden uitgelegd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om te beginnen worden je ogen goed schoongemaakt voor deze gelift worden. Hierna komen er twee klemmetjes op je wimpers. Deze lijken op een wimperkruller, maar blijven er langer op. Als resultaat blijven je wimpers langer gekruld. De meeste experts zeggen zelfs dat dit permanent zo blijft.

Cursus wimperliften? Je bent aan het juiste adres!

Om te leren hoe je wimpers lift, ben je bij Hair beauty school aan het juiste adres. Naast onze visagie opleiding en cursus haarstyling, bieden wij namelijk ook een cursus voor het liften van wimpers. Dit is een aparte module die je later altijd mag herhalen als opfrissing. Misschien weet je al hoe je wimpers lift en heb je een opfriscursus nodig. Dat kan natuurlijk ook.

Volg een visagie opleiding voor alle vaardigheden

Wil je naast wimperliften ook visagie gaan doen? Dan is dat geen vreemd idee. Maar bijna niemand kan zonder ervaring echt doorbreken. Ook niet in de visagiewereld. Daarom is het verstandig om een visagie cursus te volgen voor je een baan als visagist gaat zoeken. Je moet namelijk echt goed zijn om genoeg klussen te krijgen, wanneer je als zelfstandige wil werken.