Visagie gevorderd

Visagie gevorderd is de perfecte aanvulling op de Visagie Basis opleiding of wanneer je aantoonbaar de basis van het visagie vak al beheerst. De opleiding bestaat uit 95% praktijklessen. In kleine groepjes met veel persoonlijke begeleiding train je op je modellen en wordt je opgeleid tot een professional Allround make-up artist.

Kies je voor visagie gevorderd, dan zit de workshop wimper lifting t.w.v €175,- inbegrepen bij de opleiding! Dit is de meest unieke en complete Visagie opleiding die je ooit zult vinden!

In samenwerking met de volgende professionele merken leiden we je op: Mrs Lashlift, Make-Up Studio & Queen Tarzi.

Tijdens de opleiding visagie leer je het volgende:

• Kleurenkennis (theorie)
  • Catwalk make-up
  • Werken met felle kleuren
  • Arabische make-up
  • Bollywood make-up
  • Cut Crease look
  • Hello eye look
  • Asian make-up
  • Wimperlifting training t.w.v. € 175,-
  • Grafische eyeliner look
  • Fotografie/TV make-up
  • Fantasie make-up
  • Creatief, modern & Klassiek opsteken
  • Volume creëren, touperen
  • Professioneel portfolio
  • Producttraining
Mrs. Lashlift logo
makeup gallery

Je sluit je opleiding af met een, door de staat erkende diploma voor “Allround Visagie”. Daarnaast ontvang je het CRKBO erkende certificaat voor Lashlifting. Met je diploma en certificaten kun je overal aan de slag als professioneel visagiste en hairstylist en/of je eigen onderneming starten.

Je hebt de optie om na het afronden van je opleiding door te stromen naar onze erkende Kappersopleiding, dit is een mooie aanvulling op je opleiding Visagie.

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen bij Hair Beautyschool voor een persoonlijke manier van lesgeven. Geen grote en drukke klassen. Maar ook dwingen we je niet om klassikaal een lesprogramma af te werken. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen werktempo en leert de een sneller dan de ander. Daarnaast houden we rekening met jouw eigen voorkeur en persoonlijke wensen. De een wil zich liever meer richten op de bv. Foto Make-Up, terwijl de ander juist wil focussen op Catwalk Make-Up. Jouw ambities en wensen zijn voor ons ook belangrijk en we houden hier rekening mee.

Lees hier de geschreven pakket inhoud
  • Make-up studio Cosmetic Glimmer Effects: Bronze Sparkles
  • Make-up studio Cosmetic Glimmer Effects: Golden Sunshine
  • Make-up studio Cosmetic Glimmer Effects: Pink Raspberry
  • Make-up studio Cosmetic Glimmer Effects: Pearl Star
  • Make-up studio Cosmetic Glimmer Effects: Bright Silver
  • Make-Up Studio Brow Definer
  • Make-Up Studio Eyebrow FixMake-Up Studio Lipstick Black Ink
  • Make-Up Studio Lipstick Velvet Raspberry
  • Make-Up Studio Lipstick Nr. 83
  • Make-Up Studio Brow Powder
  • Make-Up Studio Eye Primer
  • Make-Up Studio Kleur Pallet Medium
  • Make-Up Studio Kleur Pallet Groot

Lesdagen en lestijden:

Duur van de opleiding: 10 lessen

Je kunt het hele jaar door starten met je opleiding! Wij hebben geen vaste startmomenten, zo hoef je nooit te wachten en kun je altijd direct starten

Lesdagen en tijden:

Dinsdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Dinsdag middag (13.30 tot 16.00 u)

Woensdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Woensdag middag (13.30 tot 16.00 u)
Woensdagavond (16:30 tot 19:00 u)

Vrijdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Vrijdag middag (13.30 tot 16.00 u)

Kies je 2 dagen per week dan ben je ook 2 keer zo snel klaar met je opleiding.