Visagie Gevorderde

Visagie gevorderd is de perfecte aanvulling op je opleiding Visagie Basis of wanneer je aantoonbaar de basis van het visagie vak al beheerst. De opleiding bestaat uit 95% praktijk lessen. In kleine groepjes met veel persoonlijke begeleiding train je op je modellen en wordt je opgeleid tot een professional Allround make-up artist.

Schrijf je nu in en word een professionele make-up artist en ontvang er GRATIS de opleiding Hairstylist t.w.v. 198,- bij! Daarnaast is ook de workshops Lash Lifting inbegrepen bij de opleiding! Dit is de meest unieke en complete Visagie opleiding die je ooit zult vinden!

In samenwerking met de volgende professionele merken leiden we je op: Mrs Lashlift, M.A.C. Make Up Art Cosmetics, Make Up Studio & Queen Tarzi

Tijdens de cursus visagie leer je het volgende:

• Foto/TV make-up
  • Mannen make-up
  • Catwalk make-up
  • Werken met felle kleuren
  • Lippen: verzorging, herkenning en correctie
  • Cutcrease look
  • Hello eye look
  • Asian & Arabic make-up
  • Wimper lifting training, t.w.v. €175,-
  • Henna brows (wenkbrauwen verven)
  • Hairstyling Allround
  • Krultechnieken
  • Vlechttechnieken
  • Creatief, modern & Klassiek opsteken
  • Volume creëren, touperen
  • Professionele portfolio
  • Producttraining
makeup gallery

Je sluit je opleiding Visagie Gevorderd af met het erkende diploma Visagie Allround, daarnaast ontvang je het certificaat Lash Lifting en Hairstyling . Met je diploma en certificaten kun je overal aan de slag als professioneel visagiste en hairstylist en/of je eigen onderneming starten.

Je hebt de optie om na het afronden van je opleiding door te stromen naar onze erkende Kappersopleiding, dit is een mooie aanvulling op je opleiding Visagie.

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen bij Hair Beautyschool voor een persoonlijke manier van lesgeven. Geen grote en drukke klassen. Maar ook dwingen we je niet om klassikaal een lesprogramma af te werken. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen werktempo en leert de een sneller dan de ander. Daarnaast houden we rekening met jouw eigen voorkeur en persoonlijke wensen. De een wil zich liever meer richten op de bv. Foto Make-Up, terwijl de ander juist wil focussen op Catwalk Make-Up. Jouw ambities en wensen zijn voor ons ook belangrijk en we houden hier rekening mee.

Lesdagen en lestijden:

Duur van de opleiding: 10 weken

Je kunt het hele jaar door starten met je opleiding! Wij hebben geen vaste startmomenten, zo hoef je nooit te wachten en kun je altijd direct starten

Lesdagen en tijden:
Dinsdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Woensdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Donderdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Donderdag middag (13.30 tot 16.00 u)

Kies je 2 dagen per week dan ben je ook 2 keer zo snel klaar met je opleiding.

De Visagie Gevorderde opleiding kost € 605,-

Examenkosten bedragen € 90,-

Materialenpakket € 355,- Het afnemen van het materialenpakket is niet verplicht. Als je geen pakket aanschaft dan dien je zelf voor alle producten en materialen te zorgen die je nodig hebt om de opleiding te volgen. (De materialen zijn inclusief het gebruik van apparaten, materialen en producten op school. Indien je het materialenpakket niet aanschaft dien je voor het gebruik van bovenstaande een bedrag van €52,50 te voldoen)

Geen inschrijfkosten!

Betaling in termijnen is mogelijk zonder extra kosten. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier.

inschrijven