Visagie Gevorderde

Visagie gevorderd is de perfecte aanvulling op je opleiding Visagie Basis of wanneer je aantoonbaar de basis van het visagie vak al beheerst. De opleiding bestaat uit 95% praktijk lessen. Waar je in kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding, wordt opgeleid tot een professionele Allround make-up artist.

Schrijf je nu in en word een professionele make-up artist en ontvang er GRATIS de opleiding Hairstylist t.w.v. 198,- bij! Daarnaast is de workshops Wimperlifting inbegrepen bij de opleiding! Dit is de meest unieke en complete Visagie opleiding die je ooit zult vinden!

In samenwerking met de volgende professionele merken leiden we je op: M.A.C. Make Up Art Cosmetics, Make Up Studio & Queen Tarzi

Tijdens de cursus visagie leer je het volgende:

• Foto/TV make-up
  • Mannen make-up
  • Catwalk make-up
  • Werken met felle kleuren
  • Lippen: verzorging, herkenning en correctie
  • Cutcrease look
  • Hello eye look
  • Asian & Arabic make-up
  • Wimper lifting training, t.w.v. €175,-
  • Henna brows (wenkbrauwen verven)
  • Hairstyling Allround
  • Krultechnieken
  • Vlechttechnieken
  • Creatief, modern & Klassiek opsteken
  • Volume creëren, touperen
  • Professionele portfolio
  • Producttraining
makeup gallery

Je sluit je opleiding Visagie Gevorderd af met het erkende diploma Visagie Allround en het diploma Hairstylist Allround. Met deze diploma’s kun je overal aan de slag als professioneel visagist en hairstylist en/of je eigen onderneming starten.

Daarnaast krijg je voor het afronden van de workshop Wimper Lifting het bijbehorende certificaat.

Je hebt de optie om na het afronden van je opleiding door te stromen naar onze erkende Kappersopleiding, dit is een mooie aanvulling op je opleiding Visagie.

Persoonlijke aanpak

Wij kiezen bij Hair Beautyschool voor een persoonlijke manier van lesgeven. Geen grote en drukke klassen. Maar ook dwingen we je niet om klassikaal een lesprogramma af te werken. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen werktempo en leert de een sneller dan de ander. Daarnaast houden we rekening met jouw eigen voorkeur en persoonlijke wensen. De een wil zich liever meer richten op de bv. Foto Make-Up, terwijl de ander juist wil focussen op Catwalk Make-Up. Jouw ambities en wensen zijn voor ons ook belangrijk en we houden hier rekening mee.

Lesdagen en lestijden:

Duur van de opleiding: 10 weken

Je kunt het hele jaar door starten met je opleiding! Wij hebben geen vaste startmomenten, zo hoef je nooit te wachten en kun je altijd direct starten

Onze vaste lesdagen voor de dagopleiding zijn dinsdag en/of donderdag,van 10:00 tot 12:30 u en/of van 13:30 tot 16:00 uJe kunt de opleiding ook versneld volgen door twee of meerdere dagdelen in de week naar school te komen.

Lestijden avondopleiding
Onze vaste lesdagen voor de avondopleiding zijn dinsdag en/of donderdag van 19:00 tot 21:30 u. Je kunt de opleiding ook versneld volgen door twee of meer dagdelen in de week naar school te komen.

De Visagie Gevorderde opleiding kost € 605,-

Examenkosten bedragen € 90,-

Materialenpakket € 355,- Het afnemen van het materialenpakket is niet verplicht. Als je geen pakket aanschaft dan dien je zelf voor alle producten en materialen te zorgen die je nodig hebt om de opleiding te volgen.                                                                                                                                                                            (De materialen zijn inclusief het gebruik van apparaten, materialen en producten op school. Indien je het materialenpakket niet aanschaft dien je voor het gebruik hiervan een bedrag van €52,50 te voldoen)

Geen inschrijfkosten!

Betaling in termijnen is mogelijk zonder extra kosten. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier.

inschrijven