Visagie Basis

Geen lange theorie lessen maar juist 95% praktijkles. Onder begeleiding van onze ervaren docenten ga je alle ins en outs van het visagie vak leren tijdens de praktijktrainingen op je model. Wij werken met kleine klassen zodat je veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Om met deze opleiding te starten is geen vooropleiding of ervaring vereist. Iedereen is welkom om met deze creatieve en leuke opleiding te starten.

Schrijf je nu in en wordt een professionele make-up artist en ontvang er GRATIS de cursus opsteken en vlechten t.w.v. € 189 bij!

In samenwerking met de volgende professionele merken leiden we je op: M.A.C. Cosmetics, Make Up Studio & Queen Tarzi.

Tijdens de cursus opsteken & vlechten ga haren leren stylen en opsteken op je model. Zo ben je na je opleiding een echte allrounder en kan je aan de slag bij o.a. fotografie, achter de schermen bij tv, toneel, theater. Maar je kunt ook bruidskapsels en galakapsels maken.

Tijdens de cursus visagie leer je het volgende:

• Dag make-up
  • Avond/gala make-up
  • Bruids make-up
  • Donkere huid make-up
  • Rijpere huid make-up
  • Bril make-up
  • Smokey eyes
  • Kunstwimpers plaatsen
  • Contouren (Shapen en highlighten)
  • Gezichts- en oogvormen
  • Hairstyling
  • Krultechnieken
  • Vlechttechnieken
  • Opsteek technieken
  • Hygiëne, reiniging en verzorging
  • Materiaalkennis
  • Professionele portfolio maken
  • Huid analyse
Make-up op donker getinte dame

Met de basisopleiding visagie kun je een vliegende start maken in de beauty branche of in je eigen onderneming. Na het succesvol afronden van de visagie basis opleiding kun je doorstromen naar onze Gevorderde Visagie Opleiding. De basisopleiding visagie sluit je af met een certificaat, de Allround Visagie Opleiding sluit je af met een erkend diploma.

Lestijden opleiding
Je kunt het hele jaar door starten met je opleiding. Wij hebben geen vaste startmomenten, zo hoef je nooit te wachten en kun je altijd direct starten.

Persoonlijk
Wij hebben gekozen voor een persoonlijke manier van lesgeven. Geen grote en drukke klassen dus. Maar ook dwingen we je niet om klassikaal een lesprogramma af te werken. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen werktempo en leert de een sneller dan de ander. Daarnaast houden we rekening met jouw eigen voorkeur en persoonlijke wensen. De een wil zich liever meer richten op de donkere huid, terwijl de ander juist wil focussen op catwalk of theater make-up. Jouw ambities en wensen zijn voor ons ook belangrijk en we houden hier rekening mee.

Het materialenpakket

• Lip Liner NO.1

Lesdagen en lestijden:

Duur van de opleiding: 10 lessen

Je kunt het hele jaar door starten met je opleiding! Wij hebben geen vaste startmomenten, zo hoef je nooit te wachten en kun je altijd direct starten

Lesdagen en tijden:

Dinsdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Dinsdag middag (13.30 tot 16.00 u)

Woensdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Woensdag middag (13.30 tot 16.00 u)
Woensdag avond (19:00 tot 21:30 u)

Vrijdag ochtend (10.00 tot 12.30 u)
Vrijdag middag (13.30 tot 16.00 u)

Kies je 2 dagen per week dan ben je ook 2 keer zo snel klaar met je opleiding.

Visagie Basis (10 lessen), inclusief materialen (t.w.v. €405,-) : € 915,-
Examenkosten: € 90,-

Geen inschrijfkosten!

Betaling in termijnen is mogelijk zonder extra kosten. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier.

inschrijven