Een make up cursus om beter te worden

Wanneer je het leuk vindt om je make up te doen wil je er ook graag goed in zijn. En wanneer je er goed in bent, kan het zijn dat je er ook geld mee wil verdienen. In dat geval heb je nog steeds een opleiding nodig. Een make up cursus is wat dat betreft een prima begin.

Alle tips en trucs voor make up

Wanneer je de visagie bij een ander doet, is dit anders dan wanneer je bij jezelf make up op doet. Je moet hier als eerste rekening houden met de gevoeligheid van het gezicht van jouw model. Maar wist je dat make up opdoen soms ook makkelijker is bij een ander? Denk hierbij aan het intekenen van wenkbrauwen of liplining. Bovendien zullen er nog veel meer tips en trucs komen kijken. Al deze technieken om een goede visagist te worden en meer leer je tijdens de cursus.

Een cursus hairstyling

Je leert bijvoorbeeld ook om iemands haar te doen. Tijdens deze module leer je verschillende manieren om iemands haar te krullen. Ook leer je een aantal van de ontelbare vlechttechnieken die er bestaan. Dit kun je dan weer toepassen in de praktijk. Daarnaast val je ook op als je deze vaardigheden in je portfolio hebt staan.

Schrijf je in of neem contact op

Dus heb jij interesse in her volgen van een make up cursus? Schrijf je dan nu hier op de website in! Voor meer informatie is het ook mogelijk om contact op te nemen met Hair Beautyschool. Dit kan zowel via de mail als per telefoon. Onze contactgegevens zijn onderaan de webpagina te vinden. Bovendien is het mogelijk zelf een bericht te sturen. Dit kun je doen door op het kopje contact rechts bovenaan de webpagina te klikken.