Altijd al met make up hebben willen werken?

Veel meiden en soms zelfs jongens dromen van een baan in de visagie. Als je hier echt je geld in wil verdienen moet je goed zijn. En goed zijn in visagie is gelukkig te leren op een make up opleiding. Hierbij leer je over film en tv make-up, catwalkmake-up en zelfs mannenmake-up.

Dichtbij Utrecht centraal

Het opleidingsgebouw is als extra voordeel ook dicht bij centraal station Utrecht. Dit betekent dat je gemakkelijk naar en door de stad kunt reizen wanneer je les hebt. Ook ben je dichtbij het centrum van de stad gesitueerd. Dit is erg handig wanneer je nog even boodschappen moet doen. Of bijvoorbeeld wanneer je na een les met vrienden afgesproken hebt.

Specialiseer je in haar EN make up!

Veel van je toekomstige werkgevers zullen zoeken naar iemand die voor visagie en hairstyling kan zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruid die een visagist zoekt. Zij wil op de meest stressvolle ochtend van haar leven niet nog een extra hairstylist zoeken. Blink dus uit en specialiseer je ook in het krullen en invlechten van haar. Dit is net zo leuk als de visagie zelf. Je kunt met haar namelijk helemaal los gaan. Bovendien komen de haarstijlen waar je aan werkt ook in je professionele portfolio. Wanneer je hier goed in bent, heb je des te meer kans op succes.

Schrijf je in of neem contact op

Dus heb jij interesse in her volgen van een make up opleiding? Schrijf je dan nu hier op de website in! Voor meer informatie is het ook mogelijk om contact op te nemen met Hair Beautyschool. Dit kan zowel via de mail als per telefoon. Onze contactgegevens zijn onderaan de webpagina te vinden. Bovendien is het mogelijk zelf een bericht te sturen. Dit kun je doen door op het kopje contact rechts bovenaan de webpagina te klikken.