Kappersopleiding

Ben je gediplomeerd Visagiste of heb je gewoon altijd al kapper willen worden? Je bent hier aan het juiste adres. Tijdens de erkende opleiding tot hairstylist leer alle ins en outs van het Allround kappersvak. De opleiding is 95% praktijkgericht en geschikt voor iedereen, je leeftijd en vooropleiding maken dus niet uit! Iedereen is welkom. 

Na het succesvol afronden van onze kappersopleiding kun je aan de slag bij een kapsalon of een eigen bedrijf starten. De kosten van je opleiding kun je zo snel weer terug verdienen!

 

De opleiding

Je hebt keuze uit de volgende kappersopleidingen:

Hairstylist Basis: 25 lessen
Hairstylist Gevorderd: 20 lessen
Hairstylist Allround (Basis + Gevorderd): 45 lessen

1 les duurt 3 uur. Je kunt kiezen uit de volgende lesdagen en tijden, daarnaast kun je het gehele jaar instromen wanneer je wilt!

Dag Ochtend Middag Avond
Maandag 09.30 tot 12.30u 13.30 tot 16.30u 18:30 tot 21:30u
Dinsdag 09.30 tot 12.30u 13.30 tot 16.30u 18:30 tot 21:30u
Woensdag 09.30 tot 12.30u 13.30 tot 16.30u 18:30 tot 21:30u
Donderdag 09.30 tot 12.30u 13.30 tot 16.30u 18:30 tot 21:30u
Vrijdag 09.30 tot 12.30u 13.30 tot 16.30u Geen les

Veel praktijkles

Geen lange theorielessen maar bijna 100% praktijklessen. In onze schoolsalon ga je al snel starten met het behandelen van klanten. Wij zijn van mening dat de beste manier op het kappersvak echt te leren is door zoveel mogelijk praktijkervaring en salonervaring op te doen.

Versneld de opleiding volgen

Je kunt deze opleiding ook versneld volgen door twee lessen per week les te volgen. Het is het hele jaar door mogelijk om te starten met de opleiding. We hanteren geen vaste startmomenten, je hoeft dus niet te wachten en je kunt altijd direct starten!

Kennismaking

Als het je leuk lijkt om een keer langs te komen dan ben je van harte welkom tijdens een van onze open dagen of op afspraak. Je kunt een kijkje nemen tijdens de les en natuurlijk kunnen we al je vragen beantwoorden. 

Persoonlijk en doelgericht

Onze werkwijze is persoonlijk en doelgericht, daar bedoelen we mee dat je gaat leren op je eigen tempo en op je eigen niveau. Ook houden we rekening met jouw voorkeuren en persoonlijke wensen. Wij hebben gekozen voor deze aanpak omdat we niemand willen dwingen om klassikaal een lesprogramma af te werken. Tenslotte leert de een sneller dan de ander en wil de een zich bv: meer verdiepen in bv het herenvak, terwijl de ander zich juist wil specialiseren in knip- en kleurtechnieken. We willen onze leerlingen juist uitdagen en stimuleren. Wij gaan je opleiden tot een Allrounder, een echte professional! En daarbij houden we ook rekening met jouw ambities en wensen.

Tijdens je opleiding mag je ook deelnemen aan een Barbiers– en Visagie workshop.  Zo maak je kennis met wat de beautybranche en het kappersvak allemaal nog meer te bieden hebben. Binnen ons opleidingsinstituut zijn voldoende doorstroommogelijkheden beschikbaar. 

 

De opleiding

Je start je Kappersopleiding met trainen op je oefenkop. Al snel ga je starten met trainen op je eigen modellen en op de klanten die onze schoolsalon bezoeken. Je mag dan onder begeleiding van onze docenten echte klanten gaan adviseren en behandelen. Hair Beautyschool staat voor kwaliteit, daarom geven wij al onze leerlingen zoveel mogelijk praktijkervaring. Deze ervaring doe je o.a. op in onze salon.

Stage

Je hebt ook de mogelijkheid om stage te lopen, dit is geen verplicht onderdeel van je opleiding. Indien je dit wel wil gaan doen dan helpen we je hier graag bij. De ervaring die je met stage kan opdoen is niet alleen erg leuk maar ook leer je veel over het echte bedrijfsleven. Het staat ook goed op je cv om al wat salonervaring te hebben. Hair Beautyschool zorgt voor een stageovereenkomst en we houden ook contact met het stagebedrijf om je zo veel mogelijk verder te helpen en ondersteunen.

Erkend diploma

Je rond je opleiding af met het erkende diploma Kapper en/of Allround Kapper. Je hebt dan de optie om door te stromen naar o.a. de opleiding Barbier of een van onze erkende Visagie opleidingen. 

Gratis Inbegrepen in onze Kappersopleidingen is de Hairstylist opleiding t.w.v. € 198,-

Tijdens deze opleiding leer je het haar omvormen en stylen met verschillende technieken. Zo ben je na het afronden van je opleidingen een echte Allrounder en ben je inzetbaar in zowel kapsalons, als fotografie of  achter de schermen bij theater, musicals en film.

 

Kosten 

Opleiding Hairstylist Basis (25 lessen): €1050,00

Het lesgeld van deze cursus kun je tot €1000,- vergoed krijgen via het Stapbudget!

Het basis materialenpakket kost: €500,- (De materialen kun je niet vergoed krijgen via Stapbudget)

Je kunt (zonder extra kosten) betalen in 1,3 of 5 termijnen.

De Opleiding Hairstylist Gevorderden kost: *€1050,-

Het lesgeld van deze cursus kun je tot €1000,- vergoed krijgen via het Stapbudget!

Het basis materialenpakket kost: €400,- (De materialen kun je niet vergoed krijgen via Stapbudget)

Je kunt gespreid betalen in 1,3 of 5 termijnen.

De opleiding Hairstylist Allround kost: € 2900,- 

Het lesgeld van deze cursus kun je tot €1000,- vergoed krijgen via het Stapbudget!

Het allround materialenpakket kost: €900,- (De materialen kun je niet vergoed krijgen via Stapbudget)

Je kunt gespreid betalen in 1,2,4 en 8 termijnen

 

inschrijven