De grootste nieuwe mode- en make-uptrends voor 2021

De grootste nieuwe mode- en make-uptrends voor 2021

De grootste nieuwe mode- en make-uptrends voor 2021

Ondanks alle heftigheid en de vervelende tijden van lockdowns en social distancing van het jaar 2020, is het leven gewoon doorgegaan. Ontwikkelingen op het gebied van mode zeker ook. Wat gaan de kleuren en de nieuwste trends worden in 2021? Wat is er op de catwalks gezien? Er komt een frisse start van het nieuwe jaar aan! 

Make–up  in 2021

Heerlijke felle kleuren, knalrode lipsticks, glitter op je gezicht en ogen!

Wat het ook weer helemaal gaat worden, is het ouderwetse zwarte ogenpotlood. Zwartomrande ogen, een beetje gothic-achtige looks. Verder is flaming red lipstick je van het, dit nieuwe jaar. Zeker in combinatie met heel stijl haar en cat-eyes. Maar hoe dan ook; Felrood blijft nog wel even! 

De wenkbrauwen

Kleur ze maar zo felgekleurd in als je leuk vindt! En wees niet zuinig met de glittertjes. Alles mag! Neonkleurige wenkbrauwen, die reflecteren…helemaal hot!

Blauwe eyeliner

Felblauwe eyeliner, die er echt uitspringt. Staat geweldig en benadrukt vooral blauwe ogen!

Comfort staat nog steeds voorop

De mode is zoals altijd een momentopname. Wat het ene seizoen helemaal in is, is het volgende seizoen al weer not done. Maar kleding die comfortabel zit, is de trend van 2020 geweest. Gelukkig zet dit zich ook in 2021 weer lekker voort. Comfy jeans in wijde modellen en super relaxte outfits in felle kleuren. 

Wijde spijkerbroeken

Toedeloe en arrivederci skinny spijkerbroek! In 2021 draait het allemaal om heerlijk wijde en loose blue denim. Eindelijk wordt die oncomfortabele, strakke jeans vervangen door een lekker dragende wijde jeans. Die zitten zo ontzettend lekker, dat je ze geeneens meer uit wil trekken! Lekkere soepele denims in diverse kleurtjes, maar ook de oude bluejeans is weer van de partij!

Transparante kleding

Waarschijnlijk is niet iedereen daar gecharmeerd van, maar het is wel gezien op de catwalks in Parijs en Rome. Semi-transparante kledij zoals blouses, jurken en tops. De reden hiervoor is volgens de grote modehuizen, dat de mode-industrie opener en transparanter wil zijn dan vroeger. En zo is de gedachte van semi-transparante mode ontstaan. Er wordt natuurlijk wel iets onder gedragen, het wordt niet op de blote huid geshowd.

Loszittende, relaxte pakken

Al geruime tijd zie je tweedelige pakken gedragen worden en ze zijn super relaxt en heerlijk comfortabel om te dragen. Zeker is de mooie soepele stoffen waarin ze gemaakt worden. Losse pantalos met daarbij een oversized blazer van heerlijke zachte materialen. Je zou bijna je lekkere losse thuispak niet meer aan willen trekken, zo heerlijk dragen deze pakken. Waar het op neerkomt is: We werken vanuit huis in lekker zittende comfy kleding.

Roze, roze en felroze

Heerlijk! Al die lekkere felroze knaltinten. Helemaal in volgend jaar. En eigenlijk is een knalroze mode een fijne oppepper na het afgelopen jaar. Felroze pakken op de Franse catwalks en zuurstokroze oversized blouses bij Valentino’s catwalks. Alleen het idee al dat we met zijn allen in lekker felroze kleuren rond gaan lopen, fleurt iedereen op!

Kortom: 2021 wordt een jaar met prachtige modetinten!