Dé make-up trends voor 2021

Dé make-up trends voor 2021

Wie vindt het nou niet heerlijk om te experimenteren met allerlei nieuwe make-up looks? Voor het jaar 2021 zijn er weer een aantal geweldige trends bijgekomen!  De allermooiste trends, die we gezien hebben bij beautyblogger, visagisten en make-upmerken van over de hele wereld gaan we met je delen! Sta maar klaar om je make-uptasje te grijpen en aan de gang te gaan! Sommige trends zijn wel wat uitbundiger dan andere.

  • Een zachte, natuurlijke look. In het afgelopen (corona) jaar zijn we geregeld  teruggegaan naar een natuurlijke look, met een gezicht zonder een laag make-up erop. Maar wel met de juiste dag-en nachtcrèmes, om er toch stralend uit te blijven zien. Middels deze natuurlijke look voor 2021 brengen we een gezond blosje aan, zachte kleuren lipstick en een beetje mascara op de wimpers.
  • Bessenrode lipsticks. De dieprode bessentint is het helemaal, dit jaar! Wel even een net lijntje tekenen rond je lippen en gebruik het liefst een long-lasting formula die lekker lang blijft zitten. Deze zal ook niet snel op je mondmasker afgeven! Als je liever iets minder donker wilt? Doe dan een beetje op het midden van je lippen en vervaag het rustig richting je lipcontouren uit.
  • Goed verzorgde wenkbrauwen. Voor een mooi verzorgde uitstraling zijn verderlichte wenkbrauwen nu je van het. Fluffy brows kam je naar boven, je fixeert ze met wat wenkbrauwgel en je vult de gaatjes op met een fijne pen, in het geval dat je dunne wenkbrauwen hebt. Makkelijk en snel gedaan! 
  • Terug naar de tachtiger disco jaren. Dit is wel een make-up trend voor diegenen die van uitbundigheid houden! Net als in de tachtiger jaren, felle kleuren make-up op de ogen: felroze, knalgeel en neon-oranje en nog veel meer knalkleuren. Als je durft:  Experimenteer er lekker op los!
  • Shimmer and shine. Alles wat je kan laten glanzen, laat je het lekker shinen. Glanzende oogleden en lippen. Het ziet er ook nog eens heel gezond uit! Zeker als je een wat vale teint hebt, of je wilt er gewoon lekker op los glanzen. Gebruik een neutrale kleur make-up en doe er een beetje highlighter op je jukbeenderen bij. Fixeer het met een setting spray, het liefst een hydraterende, voor een glanzende look.
  • Eyeliner met een wing.  Voor een make-up look die alle aandacht op je ogen vestigt, is er de eyeliner met een wing. Dit houdt in, dat de eyeliner met een net, strak lijntje gezet wordt met een bredere uitloop naar de buitenkant van je ogen. In de kleur zwart is het een goede combinatie met die donkerrode bessenlippen, maar andere kleuren eyeliner zijn ook helemaal in. Denk aan paars, kobaltblauw of groene eyeliner. Kan prima en staat geweldig!
  • Tot slot: Smokey eyes! Weer helemaal terug van weggeweest. Zeker in deze tijd van het dragen van mondmaskers op alle openbare plaatsen, zien we alleen elkaars ogen. Veel mascara is dan ook een must bij smokey eyes, maar de eyeshadow doet er niet voor onder!