Alles over jouw wimpers

alles over jouw wimpers

Feitjes over jouw wimpers

Wist je dat de meeste mensen hun wimpers lichtere uiteindes hebben? Dit is de reden dat deze langer lijken wanneer je mascara op hebt. Ook trekt het borsteltje van de mascara ze naar boven. Om deze haartjes echt te laten groeien kun je er elke avond een druppel serum op smeren. Dit speciale serum stimuleert namelijk haargroei en houdt het optimaal gezond. Het serum is verkrijgbaar in onze beautysalon. Wil je meer weten over jouw wimpers en hoe je ze extra mooi maakt? Lees dan hieronder verder.

De beste mascara voor jouw wimpers

Iedereen kan je vertellen dat hun eigen mascara het beste is, maar dat is jammer genoeg niet zo. Er is namelijk niet één mascara die helemaal perfect is. De mythe dat dure mascara bijvoorbeeld beter zou zijn is dan ook precies dat. Een mythe. Het enige waar je bij het kiezen van een mascara op hoeft te letten is de functie. Sommige mascara’s laten je wimpers langer lijken. Dit ligt vaak aan hoeveel mascara het borsteltje er op kan krijgen. Ander mascara’s blijven langer zitten, omdat deze bijvoorbeeld waterproof zijn. En wanneer je naar een kleurtje zoekt, zijn er altijd nog mascara’s die niet zwart zijn.

Wimperkrullen of wimperliften

Een wimperkruller en wimperliften laten zetten lijken wel wat op elkaar. Wanneer je zware wimpers hebt, krult een wimperkruller ze op. Wimperliften is een procedure waarbij je wimpers worden opgekruld. Het verschil tussen deze twee methoden is dat wimperliften een meer permanente oplossing is. Je wimpers blijven na het liften wel 6 weken mooi omgekruld zitten. Nog een voordeel is dat deze haartjes tijdens de wimperliften behandeling gekleurd worden. Je hoeft dus 6 weken lang geen mascara te gebruiken want je wimpertjes zijn mooi donker en omgekruld. Wanneer je de haartjes boven je ogen wil laten liften kun je dit doen in onze beautysalon. Je kunt de cursus Wimperlifting ook zelf komen volgen bij ons.

False lashes

Wanneer je jouw wimpers echt langer wil hebben dan heb je de opties om mooie Fake Lashes te plaatsen. Valse wimpertjes komen uit een doosje. Deze zitten aan elkaar vast en kun je meteen op je wimperlijn plakken met speciale lijm. Je kunt valse wimpers in allerlei verschillende maten kopen in onze beautysalon.