10 make-up looks voor het boodschappen doen

boodschappen make-up

1. De natuurlijke look

Wanneer boodschappen doen het enige uitje in de week is, wil je er natuurlijk wel goed uit blijven zien. Daarom staan hieronder tien looks voor dit “uitje”. Om te beginnen kun je voor een natuurlijke look gaan. Een look die zegt “I woke up like this”. Hiervoor hoef je alleen maar foundation, consealer, wenkbrauwpotlood en een klein beetje mascara te gebruiken. Dit is de basis voor alle goede make-up looks.

2. Een beetje kleur op je wangen

Dit is de uitgebreide versie van de vorige look. Bij deze look doe je alles wat je bij een natuurlijke look zou doen en breng je extra contour aan. Als laatste finishing touch, breng je wat rouge aan en je bent klaar.

3. De daredevil van je lokale supermarkt

Vrouwen die dagelijks rode lipstick dragen zijn echte daredevils. Misschien doe jij dit alleen wanneer je uitgaat. Nu dit echter niet meer kan, is het misschien een optie om rode lipstick naar de supermarkt te dragen.

4. Ogen zijn hier hoor!

Een andere optie is om je ogen te accentueren. Dit kan onder andere met eyeliner. En er zijn ontelbaar veel wings en stijlen waaruit je kunt kiezen, dus dat zal het grootste probleem niet zijn.

5. Highlighter only voor het boodschappen doen

Een andere uitbreiding van de natuurlijke look is de highlighter only challenge. Hierbij gebruik je alleen highlighter als finishing touch in plaats van contour en rouge.

6. De full face

Als je echt gewaagd wil zijn, ga je bij de daredevil look nog een stapje verder door contour en highlight te gebruiken. Daarnaast kun je je rode lippen met een dramatische oogschaduw look complimenteren.

7. Een panda die boodschappen doet

Eén van deze dramatische oogschaduwlooks is een zwarte smokey eye. Hierbij hoef je niet eens lipstick en contour te gebruiken eigenlijk. Wanneer je van nature een bleke huid hebt, kun je dit ook met de basis combineren. Noem het de trendy panda look.

8. Softie met boodschappen

Na alle dramatische “in your face” make-up, is er ook iets voor alle softies. Zij kunnen een mooie flushed look creëren door hun wangen en neus met rouge te bewerken. Breng een laagje roze lipgloss aan en je bent klaar!

9. Nog meer gewaagde ideën

Veel andere gewaagde ideeën brengen vaak veel kleur met zich mee. Als je de tijd hebt, kun je zelfs een gehele regenboog van oogschaduw op je oogleden maken. En wees eerlijk, volgens mij hebben de meeste mensen die tijd nu wel en is het enkel een kwestie van goed blenden. Je kunt ook voor één tint of een kleurenschema van drie tinten gaan als je dat mooier vindt.

10. Of gewoon helemaal niet

En als laatste hoef je helemaal geen make-up op te doen wanneer je boodschappen gaat doen. Het is maar net wat jij het meest prettige vindt. Waarom nu wel, wanneer je het normaal gesproken ook niet doet voor iets simpels als de boodschappen? Je kunt al deze looks natuurlijk oog voor een post-quarantaine feest bewaren.