Douglas tour! Alles over de beste merken

Douglas

Luxe merken bij Douglas

Douglas is, zoals veel mensen wel weten een make-up warenhuis en parfumerie. Elk soort make-up, heel veel huidverzorging en heel veel soorten parfums worden hier verkocht. Het warenhuis is gespecialiseerd in het verkopen van zowel luxe als goedkopere merken. Maar wat kun je het beste van wel merk kopen? En waarom? Dat zal hieronder verder worden beschreven.

Nyx is echt iets voor jonge vrouwen

Nyx is een redelijk betaalbaar, high end merk dat erg populair is onder jonge vrouwen. In de winkel staat ook vaak een team van visagisten die je met deze producten kunnen helpen. Het merk verkoopt een variatie van vlotte en speelse tinten make up. In combinatie met de relatief lage prijzen voor deze merknaam is dit waarom veel jonge vrouwen fan zijn.

Dior heeft de beste huidverzorging

Naast de make-uplijn verkoopt het warenhuis ook een huidverzorgingslijn van Dior. Denk hierbij aan toners, dag- en nachtcrèmes en primers. Het kost iets meer, maar dan heb je wel de beste kwaliteit huisverzorging in huis. Ook zijn de foundations van dit merk van goede kwaliteit. Vooral wanneer je een ultra bleke huid hebt. Niet alleen dat, maar de mascara’s en lipsticks houden veel langer dan die van de drogist. En bovendien gaat de wat duurdere make-up ook niet over datum. Dit is wel het geval bij merken als Rimmel of Max Factor.

Bobbi Brown en donkere make up

Bobbi brown is een merk dat vooral erg goede donkere make-up verkoopt. De eyeliners komen vaak als pasta in een potje. Deze breng je met een kwastje aan en is dikker dan de vloeibare eyeliners die je normaal gesproken ziet. Dit zorgt ervoor dat het sneller opdroogt en over het algemeen minder uitloopt. Ook kun je met een kwastje preciezer werken dan met een vloeibare eyeliner of oogpotlood.

Parfums van Douglas

Bovendien kun je bij dit warenhuis ook parfums van elk luxe merk kopen. Van Dior, tot Paco Rabbane en van Gucci tot Dolce en Gabana. Daarnaast zijn er net zoveel luchtjes voor mannen te koop. Neem bijvoorbeeld Armani, Hugo en nog vele andere merken.

Ontelbaar veel soorten nagellak

Tot slot kun je ook nagellak vinden bij de Douglas. De meest verkochte merken zijn ESSIE, OPI, KOH en HERÔME. OPI is het duurste merk van deze soorten nagellak, maar dat maakt de goedkope merken niet slechter. ESSIE is bijvoorbeeld een merk dat altijd prima kwaliteit levert. Daarnaast verkoopt het warenhuis ook nog eens nagellak in ontelbaar veel kleuren.