10 Make-up looks voor een post-quarantaine party

party make-up

1. Tijd voor een feestje!

Wanneer de corona maatregelen voorbij zijn, zullen er vast heel veel feestjes gehouden worden. Café’s gaan namelijk weer open, maar het barbecue seizoen begint ook weer. Dus hoe zorg jij dat je straalt terwijl je dat gegrilde kippenpootje oppeuzelt? Met een perfecte make-up look! De eerste look is geheel wat jij zelf mooi vindt. Zorg wel dat het er een beetje speels uitziet en past bij het party thema.

2. De klassiekere party look

Bij klassiek kun je vaak denken aan de Old Hollywood look. De eyeliner kan in dit geval nog wel, maar wanneer je eet, vervaagt de rode lipstick snel. Zorg daarom dat je een matte lipstick gebruikt en deze ruim van te voren aanbrengt. Zo is het droog voor je gaat eten.

3. Golden hour

Deze look bestaat uit zoveel mogelijk goud tinten. Breng bijvoorbeeld gouden oogschaduw aan of gouden lipgloss. Je kunt ook highlighter gebruiken met een gouden gloed.

4. Donker en dramatisch

Iets heel anders is om een smokey eye look aan te brengen. Deze kan in zwarte en grijze tinten, maar ook in bruintinten. Combineer dit met een matte bruine lipstick of met een mooie donkerpaarse gloss.

5. Een zomerse zeemeermin

Het kan zo zijn dat er themafeestjes worden gehouden. Misschien zelfs strandfeestjes in aanloop naar de zomer. En wat is er meer zomers dan een zeemeermin look? Het hoeft niet per se van halloween kwaliteit te zijn. Maar met blauw- en groentinten en een paar schelpjes en zeesterren in je haar kom je al heel ver.

6. Harley’s fantabulous make-up

Ook zijn er al heel veel tutorials te vinden voor Harley Quinn’s “Birds of prey” make-up. Volg deze voor een extra mooie verschijning in de club.

7. Stralen als een diamant

Dit is ongeveer dezelfde look als the golden hour, alleen dan met witte en zilvertinten.

8. Binnen de lijntjes

Een andere look die opvalt is eyeliner. De “double mod” om precies te zijn. Combineer dit met een natuurlijke look en een matte roze lipstick en je bent simpel, maar stijlvol.

9. Multicolor party

Je kunt aan de andere kant helemaal los gaan met gekleurde oogschaduw en verschillende lipsticks en lipliner.

10. Dump dat mondkapje tijdens de party!

En als laatste tip, zorg dat je na de quarantaine maatregelen toch echt van dat mondkapje afkomt en ga lekker feestvieren! Als het goed is kan het dan weer, dus laat je gaan!