Hoe krijg je de mooiste wimpers?

Wimpers

Vandaag gaan we het hebben over wimpers en het aanbrengen van je mascara. Het is elke ochtend weer hetzelfde verhaal! Als je bij het opstaan naar jezelf in de spiegel kijkt en je ziet die aan elkaar geplakte wimpers… zwaar geïrriteerd probeer je ze uit elkaar te halen met een mascaraborsteltje. Maar het wordt eigenlijk alleen maar erger!

Hoe doen andere vrouwen dat nou?

Hoe krijgen zij nou zulke mooie wimpers? Om helemaal jaloers van te worden! Allereerst moet je een mascara kiezen die goed bij jou past. Als je nou eens niet mooie, lange wimpers hebt…maar je wilt ze wel?  Ga dan voor een mascara met een dun borsteltje. En als je liever veel volume wenst, koop dan een mascara met een dik borsteltje.

Wiggle, wiggle

Zorg dat je ogen goed zijn schoongemaakt met make-up remover voor de ogen. Breng dan je mascara aan door het borsteltje van de mascara goed bij de wimperrand aan te zetten. Als je dan omhoog gaat met de mascara, doe je dan in een wiebelelnde beweging. Al zigzaggend, dus. Doe dat een aantal malen. Als dat er eenmaal goed opzit, ‘kam’ je je wimpers met een oude droge mascaraborstel. Zo verwijder je eventuele klontertjes prima uit de wimperhaartjes. Voor volle wimpers hou je de mascaraborstel horizontaal en voor een natuurlijke look zet je de mascara verticaal op je wimpers.

Probeer eens een serum

Als je nou geen lange wimpers hebt, of ze breken heel snel af? Misschien is het dan een goed idee om eens een nieuwe tactiek te gebruiken. Er zijn serums te koop bij de betere drogisterijen en make-up speciaalzaken die je wimpers sterker en zelfs wat voller kunnen maken. Een goed voorbeeld hiervan is NanolashAls je ten volle wilt profiteren van Nanolash, gebruik het dan in combinatie met Lashcode mascara van Evertt Cosmetics. De samenwerking van deze twee producten zorgt in no time voor stevige, mooie volle wimpers! De mascara maakt je wimpers over de hele lengte sterker en het serum stimuleert de follikels (haarzakjes). Dé oplossing voor jouw wimperproblemen.

Een trucje

Wat je ook kunt doen, is tussen je laagjes mascara een klein beetje gezichtspoeder aan te brengen op je wimpers. Je moet dat dan voorzichtig doen met een kwastje. Hieroverheen doe je dan de tweede laag mascara. Zo zul je zeker meer volume in je wimpers krijgen.

De wimperkruller

Met een wimperkruller kan je een mooie krul in je wimpers aanbrengen. Je moet de wimperkruller eerst gebruiken en pas daarna de mascara aanbrengen. Doe je dat na de mascara, dan kleven je wimpers onverbiddelijk aan elkaar en kan je weer alles overnieuw doen. Schoonmaken, krullen en dan mascara. In die volgorde! Houdt er rekening mee, dat de wimperkruller genoeg is afgekoeld voordat je hem gebruikt! Begin zo dicht mogelijk bij de wimperrand en ga dan telkens een klein stapje verder. Knijp zachtjes en draai de wimperkruller naar boven, zo maak je een mooie krul. Heel veel succes!

Een beetje advies nodig bij het krullen? Volg dan een cursus wimperliften!

Dit bericht is gepost in Style. Bookmark de link.