Anti Aging Huidverzorging

Anti Aging Huidverzorging

Welkom lieve lezers en lezeressen!  Deze blog is voor zowel de dames als de heren! Wie is er nou niet op zoek naar het ultieme middel tegen rimpels? Daarom gaan we er in deze blog uitgebreid op in en we hopen dat jullie er allemaal iets aan zullen hebben. 

Antirimpel-crèmes

In principe is het een prettig gevoel als er een goede dag- of nachtcrème op je gezicht is aangebracht. Vooral als je last hebt van een droge huid, geeft een goed product een hydraterende werking. En dat voelt goed aan. Eventjes.  Want echt diepwerkend is geen enkele crème. Ze werken wel goed aan de buitenkant, maar…that’s it. Maar wat is dan wel een goede remedie? Iedereen wil tenslotte in de spiegel kijken én tevreden zijn .

Een ongezonde levenswijze

Niet iedereen houdt altijd rekening met zijn of haar gezondheid. Roken, drinken en onvoldoende slaap bijvoorbeeld. Uitgaan en een druk leven met van alles. Daarbij komt vaak nog uren liggen bakken in de zon en misschien teveel snoepen. Dat is natuurlijk genieten en gezelligheid! Maar je huid wordt daar niet zo blij van!

Wat is dan wel een gezonde manier van leven?

Natuurlijk! Iedereen heeft ontspanning nodig en we willen allemaal genieten van het leven en eruit halen wat erin zit. Maar als je op een gegeven moment ietsje ouder wordt, en je ziet lijntjes en kraaiepootjes aan de horizon verschijnen…. Dan voel je waarschijnlijk wel het belang van een jonger uiterlijk.  Echte schoonheid begint van binnenuit! Gezonde voeding, veel water drinken en voldoende nachtrust. En het beste antirimpel dat wij hebben uitgeprobeerd. 

Aminozuur

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van je dagelijkse voeding, maar echt een aanvulling op je dieet. Maar je zult bij het slikken van aminozuur-capsules merken, dat je huid wat strakker zal aanvoelen. Je zult minder rimpels en lijntjes zien. Zou het echt zo eenvoudig kunnen zijn? Ja, dat kan echt! In tegenstelling tot allerlei crèmes die slechts de bovenste huidlaag kunnen bereiken en verzorgen….werken voedingssupplementen die aminozuren bevatten van binnenuit. Daar zit dus het grote verschil in voordeel voor je huid.

Een frisser uiterlijk

Je zult als je deze aminozuren gaat slikken, al snel merken dat je er frisser en jeugdiger uit gaat zien. . Maar één en ander is uiteraard ook afhankelijk van je levenswijze. Alleen een voedingssupplement kan en zal niet bereiken, dat je er plotseling fris en fruitig uit gaat zien. Een gezonde manier van eten, voldoende slaap ( 8 uur per nacht) en in beweging blijven zijn nog veel belangrijker! Als je eenmaal in dat mooie ritme zit, zul je jezelf ook niet meer zo geshockeerd aanstaren in de spiegel en denken:” Ben ik dat echt? Waar is mijn jeugd gebleven?”

De conclusie van dit verhaal:

Verschillende leden van onze redactie hebben aminozuren uitgeprobeerd en we hebben ontdekt wat ze kunnen betekenen voor een mooie huid. Want aminozuren zijn eigenlijk de bouwstenen van vele processen in ons lijf. Ze zorgen voor sterke nagels, gezond haar en ze werken tegen rimpels!