Wil jij ook graag mooie, volle lippen? Lees deze beautytips!

Iedereen heeft zijn of haar eigen charme, maar dat betekent niet, dat we af en toe een beetje hulp mogen gebruiken om er nóg mooier uit te zien! Zou jij graag wat vollere lippen willen hebben? (Want we kunnen er nou eenmaal niet allemaal uitzien zoals Angelina Jolie!) Daarom delen we het volgende stappenplan met jou in deze blog! Lees gauw verder voor handige tips.

Stap 1: De scrub

Door je lippen te scrubben, verwijder je de dode huidcellen én stimuleer je de bloedsomloop. Hierdoor zien je lippen er voller en gepigmenteerder uit. Je kan je lipscrub natuurlijk kant en klaar kopen, maar je kan hem ook zelf maken: Meng een theelepeltje suiker met een beetje honing en ga voorzichtig te werk. Je hoeft maar zachtjes te scrubben!

Stap 2: De lipliner

Gebruik een lipliner die dezelfde kleur heeft als de natuurlijke kleur van je lippen. Werk nét iets buiten de rand van je lippen, zodat ze iets dikker en voller lijken. Nu kleur je ze in met het potlood. Als je vervolgens lipstick aanbrengt, zal die goed hechten.

De Slim Lip Pencil van NYX houdt je lipstick netjes binnen de lijntjes.

Stap 3: De Lipstick

Als je dunne lippen hebt, die je voller uit wilt laten zien, is het beter om geen felrode lipstick te dragen. Want dat trekt de aandacht naar je lippen en laat ze dunner lijken. Een huidkleurige tint laat ze juist wat voller lijken. 

De Suède Matte Lipstick van NYX is  zowel mat, fluweelzacht en intens gepigmenteerd! Hij geeft een poederig eindresultaat en hij blijft extra lang zitten.

Stap 4: Het Glanseffect

Je creëert een 3D-effect door het accent op het volste gedeelte van je lippen te leggen. Dit 3-D effect laat je lippen direct voller lijken. Voeg alleen op het midden van je lippen een klein beetje glans toe met wat lipgloss of een beetje vaseline. Dep eventjes met je vinger en vervaag het heel licht naar de buitenkant van je lippen toe.

Phyto Gloss van Sisley’s brengt vocht in en is verrijkt met het Hydro-booster complex (met hyaluronzuur), laat je lippen voller lijken!

Stap 5: Het Cupidoboogje

Als je een heel klein beetje glans doet op het cupidoboogje (het hartvormige boogje op je bovenlip), creëer je meteen een vollere look! Een beetje highlighter of wat gloss is al voldoende.

De More Than Glow highlighter van Catrice  (€ 3,99 bij het Kruidvat), blendt perfect met je eigen teint en je brengt hem eenvoudig aan met een kwastje of je vingertopjes.

Stap 6: Hydratatie

De huid van je lippen is dunner. Hierdoor is hij ook gevoelig voor huidveroudering. Extra bescherming en hydratatie met lippenbalsem is dan ook belangrijk! 

Miracle Lips  (Nannic, € 11,40) is een volledige lippenverzorging. Hij hydrateert, vermindert de fijne lijntjes, verhoogt lipvolume en hij beschermt tegen UV straling! 

Stap 7: Creëer focus op je ogen

Door mascara en eyeshadow op je ogen aan te brengen, breng je meer focus op je ogen. Eenvoudig en effectief!