Wenkbrauwen on fleek bijtekenen

Ondanks het feit dat we mooi opgemaakte ogen hebben, zijn het toch altijd de wenkbrauwen die opvallen bij iedere look. Ze bepalen natuurlijk de gezichtsvorm, vandaar. Maar wil jij ook brows die perfect on fleek zijn? Lees dan gauw verder, want we gaan je enkele nuttige tips geven, zodat die van jou ook perfect zijn en precies bij jou passen. Bekijk in deze blog het hoe en wat over fleeky Instagram brows, natuurlijk uitziende brows en gekleurde wenkbrauwen!

Je wenkbrauwen op een natuurlijke wijze invullen

Voor een ‘naar-je-werk-gewone-dagelijkse’ look is de natuurlijke wenkbrauw het mooist. Je laat je wenkbrauwen goed passen bij de dagelijkse look en ze staan dan niet te hard of te overdreven getekend. Als je het geluk hebt, dat je van nature al mooi gevormde wenkbrauwen hebt, is een klein beetje eyebrow-gel met een beetje kleur al voldoende.

Zijn je wenkbrauwen wat minder duidelijk aanwezig? Dan is eyebrow-powder of een wenkbrauwpotlood aangeraden. Vul rustig in langs de vorm van je wenkbrauwen, zodat ze er mooi en natuurlijk uitzien. Als je niet tevreden bent met de shape van je brows, kan je ze door een wenkbrauw specialist laten shapen. Eenmaal goed in shape, is het voor jou gemakkelijker om ze zelf te vullen met poeder of te tekenen met een potloodje.

Wenkbrauwharen zelf tekenen

Als je enkele kale plekjes in je wenkbrauwen hebt is het handig om ze in te tekenen met een wenkbrauwpotlood. Wenkbrauwpotloden met een formule op wax gebaseerd (Perfect Brow Pencil van Anastacia Beverly Hills), geven mooie dunne lijntjes. Deze manier van wenkbrauwen tekenen heet ‘hairstrokes maken’.

Fleeky Instagram eyebrows creëren

De echte Fleeky Instagram Brows hebben een strakke, gedefinieerde vorm. Hiervoor gebruik je sterk gepigmenteerde producten met een perfecte dekking. De pommade van Anastacia Beverly Hills: de Dipbrow , is daar heel geschikt voor.

Creëer je eigen strakke wenkbrauwen

Allereerst heb je concealer en een klein plat kwastje nodig. Gebruik de pommade of het wenkbrauwpotlood en teken de omtrek van de vorm van je brows. Hierna kleur je de hele wenkbrauw in. Als het niet helemaal perfect is: geen paniek! Je kan de concealer gebruiken om kleine foutjes te corrigeren. Ook maak je de lijnen extra strak met behulp van de concealer. Nou de wenkbrauwhaartjes in model brengen met een wenkbrauwgel en voila!

Colored eyebrows, yes!

Als je de trotse bezitster bent van een te gekke haarkleur en wil je daar matching brows bij? Denk dan eens aan uniek gekleurde brows! Zo heb je wel iets wat opvalt en de mensen draaien hun hoofd misschien nog eens om, als je voorbij komt! Supertrendy dus.

Voor een iets subtielere kleur gebruik je eyeshadow in plaats van een wenkbrauwpoeder. Maar voor een echt blits effect pak je een gekleurde eyeliner! Inglot heeft gekleurde gel-eyeliners. Deze eyeliners gebruik je hetzelfde als een brow pommade. Pak een wenkbrauwkwastje en dip dat in de gekleurde eyeliner gel. Teken nu je brows in de vorm die je gewend bent, seal ze met een setting spray en je look is compleet!