Geweldige beautytips waar je echt wat aan hebt!

beautytips

Mensen zeggen zo vaak zomaar wat. Ze geven goedbedoelde adviezen over de verzorging van je uiterlijk en je huid. Maar of het allemaal echt zo geweldig werkt? Wij willen het daarom anders doen, en jou echt goede adviezen geven, waar je wat aan hebt! Ready, steady, go!

  • Spoel je haar met azijn

Door je haar met azijn te spoelen, zal het mooi gaan glanzen. Laat het even 5 minuten inwerken en spoel je dan haar dan goed uit met lauw water. Een glanzende haardos is het resultaat!

  • Je wimpers krullen

Als je perfect gekrulde wimpers wilt, verwarm dan de wimperkruller 5 seconden met je föhn. Ze zullen gemakkelijker en beter krullen. Zorg er wel voor dat de wimperkruller lauw tot warm is, niet heet!

  • Bevries je eyeliner

Heb je ook een eyeliner die steeds uitloopt terwijl je hem aanbrengt? Leg de eyeliner 10 minuutjes in de vriezer(een kwartier voordat je hem gaat gebruiken). Je zult bemerken dat ‘ie nu perfect langs je wimperlijn glijdt.

  • Je nagels

Allereerst: de verzorging van je nagelriemen. Door je nagelriemen gehydrateerd te houden, zullen je nagels sterker zijn. Doe dat met wat oogcrème. Vervolgens geven we je de tip dat je je nagels, vóórdat je er nagellak op doet, even schoonmaakt met een reiniger gebaseerd op aceton. Zo verwijder je alle vet, vuil en vochtinbrengende crème van je nagels. De nagellak zal hierdoor goed blijven zitten.

  • Zonnebrandcrème.

Gebruik iedere dag een zonnebrandcrème, ook als het niet zonnig is! Zonnebrandcrèmes zijn dé perfecte conditioner voor je huid.

  • Wallen kringen onder je ogen bestrijden met rauwe aardappel

Dit is geen grapje. Schil een aardappel, was hem goed en snij en twee plakjes vanaf. Leg op elk gesloten oog een plakje en ga lekker tien minuten ontspannen. Laat de aardappel zijn werk doen. In aardappel zit het enzym Catalase. Catalase verlicht donkere kringen onder de ogen en het vermindert wallen. Na tien minuten spoel je het gebied rond je ogen met lauw water.

  • Tem die wenkbrauwen!

Heb jij er ook wel eens last van, dat je wenkbrauwen niet doen wat jij wilt? Dit los je eenvoudig op door een oude tandenborstel (die je niet meer gebruikt)  in te spuiten met wat haarlak. Styl ze vervolgens naar wens. Zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen krijg je zo in model!

  • Pomp je mascara minimaal

Vaak denken mensen dat de mascaraborstel flink opgepompt moet worden in de houder. Maar niets is minder waar; door het borsteltje snel op en neer te pompen komt er lucht in de houder, waardoor je mascara gaat uitdrogen. 

Overdreven rouge? Niet doen!

Tenzij je naar het carnaval gaat als clown, raden we je af om teveel rouge te gebruiken. Breng op twee vingers afstand van je neus een beetje rouge aan op de appeltjes van je wangen en blend het netjes uit. 

  • Last van een vette huid?

Gaat jouw huid ook glimmen gedurende de dag? Gebruik dan geen poeder maar dep eenvoudig met een vloeipapiertje. Vloeipapier neemt vet uitstekend op!