Handige beautytips!

beautytips

Haal je foundationvlekken uit je mooie blouse met behulp van scheerschuim.  Er zijn duizenden handigheidjes waarmee je allerlei beautyprobleempjes oplost. En het is helemaal niet zo ingewikkeld! Lees gauw verder en ontdek wat je misschien nog niet wist!

Nagels gelakt? 

Je hoeft geen eeuwen te wachten totdat ze drogen. Vul een bowl met water en doe er ijsblokjes in. Als je nu je vingers in het water houdt, zullen ze sneller droger en de nagellak zal harder worden!

Hoe breng je concealer aan?

Handig! Teken een driehoek onder je ogen met de punt naar je wangen gericht. Nu verberg je niet alleen de wallen onder je ogen, maar lift je optisch je gezicht. Zorg wel dat je de juiste kleur kiest. Als je er eentje uitkiest die net iets lichter van keur is dan jouw eigen huidskleur, bereik je het mooiste effect.

Haal foundationvlekken uit je kleding met scheerschuim

Ben je net helemaal mooi opgemaakt en heb je vervolgens besloten om toch een andere outfit aan te trekken? Dan is de kans groot dat er foundation op je mooie t-shirt is gekomen! Geen probleem, want als je er wat scheerschuim opspuit voordat je het in de was gooit, zal de vlek als sneeuw voor de zon verdwenen zijn!

Verwarm je wimperkruller voor gebruik

Als je je wimperkruller verwarmt met je föhn voor gebruik, zullen ze beter krullen. Ook blijven ze langer gekruld! Maar wees voorzichtig! Laat hem eerst even afkoelen, zodat je niet je ooglid verbrandt!

Aansteker bij je oogpotlood

Hou een aansteker 1 seconde bij je oogpotlood, laat hem 15 seconden afkoelen en vervolgens heb je je eigen gel-ogenpotloodje! Zo kun je mooie, dunne lijntjes aanbrengen.

Gebruik een lepel om eyeliner aan te brengen op je ooglid

Misschien vind je dit raar, maar het werkt echt! Houd de stang van de lepel schuin tegen de bovenkant van je ogen. Trek vervolgens een lijntje met de eyeliner langs de lepelstang. Nu draai je de lepel om, met de bolle kant naar voren. Leg de lepel op je ooglid en maak een lijntje langs de bolle kant. Nu heb je 2 lijntjes gemaakt. Kleur ze netjes in en trek nog een lijntje langs je wimperrand om zo de look af te maken.

Wil jij ook graag langere wimpers?

Breng voorzichtig een beetje babypoeder aan tussen de eerste en de tweede laag mascara. Babypoeder plakt goed vast je wimpers en je mascara zal echt langer lijken!

Breng zwart ogenpotlood boven je oog aan, onder je oog een lijntje met een bruin potlood. Maar in je waterlijn breng je een lijntje aan in een lichte kleur, want dan lijken je ogen groter!

Dikke witte eyeliner voor..

Geef je wenkbrauwen een lift door eronder én erboven een dikke witte lijn te trekken.  Veeg het daarna netjes uit met een borsteltje. Hierdoor lijken je ogen ook meteen minder vermoeid.

Lippen zoals Kim Kardashian?

Kleur je het midden van je lippen met een lichte concealer. Veeg het uit, doe er lipgloss overheen en voilà!