Magnetische wimpers: Welke zijn de allerbeste?

Magnetische wimpers

Ben jij ook zo gek op het dragen van valse wimpers, maar ben je het geklieder met wimperlijm helemaal zat? Misschien zijn magnetische wimpers dan wel helemaal jouw ding! Ze bevatten piepkleine magneetjes waarmee je de wimpers gemakkelijk op elkaar klikt. Magnetische wimpers zijn een ware rage geworden en superpopulair! Wij vinden het dan ook tijd om een lijstje met de beste magnetische wimpers op een rijtje te zetten, en je te vertellen hoe je ze moet aanbrengen.

Het aanbrengen van magnetische wimpers

Om magnetische wimpers aan te brengen, hoef je geen academische graad te behalen!  Als je het gewend was om gewone nepwimpers aan te brengen is het misschien eventjes wennen, maar na enkele keren heb je het zo onder de knie.

Magnetische wimpers bestaan uit twee delen: een stripwimper voor de bovenkant en een stripwimper voor aan de onderkant van je eigen wimpers. Op iedere nepwimper bevinden zich minuscule magneetjes. Je gaat dus twee strips plaatsen die op de bovenkant en de onderkant van je wimpers geplaatst worden. De magneetwimpers klikken dan vast aan je eigen wimper.

  1. Leg de bovenste magneetwimper op je eigen natuurlijke wimper. Zorg dat je ze meteen op de juiste plek zet. Je weet welke de bovenste wimper is, omdat de magneetjes aan de onderkant ervan zitten.
  2. Nu positioneer de onderste wimper. Dat doe je met een wimper applicator, maar het mag ook met je vingers. Zorg dat de magneetjes naar boven wijzen.
  3. Houd ze zo dicht mogelijk bij de wimperrand. Begin met ze vast te klikken van buiten naar de binnenkant.

De beste magnetische wimpers

Ardell Magnetic Lashes Double 110: Deze wimpers gaan als hete broodjes over de toonbank! Ze hebben veel volume, en ze zijn geschikt om overdag te dragen. Maar ook ’s avonds zullen ze niet misstaan! Als je er voorzichtig mee omgaat, zullen ze vaker gebruikt kunnen worden.

Ardell Magnetis Lashes Accents 002: Voor alleen plaatselijk meer volume zijn deze wimpers perfect. Ze zijn simpel te bevestigen en er ook weer gemakkelijk af te halen.

Ardell Magnetic Lashes Pre-Cut 110: Bij deze magnetische wimpers is het onderste deel van de wimper in tweeën geknipt. Zo is het aanbrengen gemakkelijker. Deze wimpers zijn de best verkochte wimpers van Ardell.

Eylure Luxe Magnetic Lashes Baroque Corner: Met deze maagnetische wimpers geef jij jouw ogen een subtiele wing! Deze wimpers zijn perfect voor werkelijk iedere gelegenheid! De focus wordt op de buitenste ooghoeken gelegd. Ze zijn superlicht om te dragen en ze voelen comfortabel aan. Eigenlijk voel je ze niet zitten.

Ardell Magnetic Lashes Double Demi Wispies: Deze wimpers horen echt in dit lijstje plaats! Ze hebben een medium lengte en ze voegen heel wat volume toe aan je look. Ze geven de draagster een verleidelijke oogopslag! Heel wispy!

Eyelure Luxe Magnetic Lashes Opulent Accent:  Met deze magnetische lashes geef je je wimpers meer volume. Het wimperbandje heeft een ¾ lengte en daardoor worden de buitenste helften van je ogen benadrukt. Ze geven je een natuurlijke look!