We gaan naar de camping, en we nemen mee….

We gaan naar de camping, en we nemen mee….

Ja, we gaan weer gezellig naar de camping, maar onze mannen willen niet teveel ‘vrouwenspullen’ mee! Al die potjes en make-up… Om dus trammelant met ons lief te voorkomen, gaan we het handiger aanpakken! We geven jullie geweldige tips en trucjes mee, zodat je er toch stralend en fabulous uit zal zien. Lees daarom snel verder om onze beauty tips voor op de camping te ontdekken.

  • Verf je wenkbrauwen en je wimpers. Daarmee bespaar je jezelf het meenemen van mascara en wenkbrauwpoeder. Bovendien heb je dan het voordeel, dat je er ’s ochtends vroeg bij het opstaan al prachtig uitziet!
  • Neem kokosolie mee, want dit vervangt heel wat andere producten! Je kan het in de keuken gebruiken om mee te bakken, het kan als nachtcrème gebruikt worden, als bodylotion en ook nog om in je haar te doen. Het beschermt je haar tegen de zon en het wordt er door gevoed. Superproduct dat ook nog een bacterieremmend is.
  • Laat je benen en je bikinilijn waxen. Pijnlijk, maar je bent wel ruim een maand van alle ontsierende beharing verlost. Zelfs tot 6 weken, afhankelijk van jouw persoonlijjke haargroei.
  • Eén klein potje gekleurde lippenbalsem. Gebruik het niet alleen als voeding en bescherming voor je lippen, maar ook als eyeshadow en blush. Eén product voor meerdere doeleinden.
  • BB-cream: Breng gewoon BB-cream aan in plaats van foundation. Je voedt én je beschermt je huid tegen de zon. Merken als Alex Cosmetic, Suntegrity (SPF 30) zijn hier perfect voor.
  • Droogshampoo. Klein potje met veel waarde! Stel dat het erg druk is bij de doucheruimtes op de camping waar je bent, dan kan een potje droogshampoo voor die ene keer net wat gemakkelijker zijn. Droogshampoo geeft ook wat meer structuur aan je haar, zodat je het gemakkelijker in model kan brengen. Een lekkere droogshampoo is die van het merk Klorane én het is op natuurlijke basis.
  • Wees niet zuinig als het op zonnebescherming aankomt! Zowel voor jezelf als voor je hele gezin is een goede bescherming met de juiste factor nodig! Want schade door de zon zal op de langere termijn huidproblemen veroorzaken.
  • Reinigingsdoekjes. Maak je eigen gezicht en ook de snoetjes van je kleintjes lekker opgefrist schoon. Voya en Sante Bio maken doekjes op natuurlijke basis.
  • Wie heeft er nou geen pesthekel aan muggen die langs je gezicht zoemen? Los het muggenprobleem op door wat kattekruid te plukken, de blaadjes te verpulveren en deze samen met de steeltjes in lauw water te doen. Laat het een paar uur intrekken. Vervolgens doe je dit middeltje in een spuitflaconnetje en voilà! Je hebt nu je eigen muggespray bij de hand.
  • Heb je een bad-hair-day en ligt je föhn nog thuis? Daar is een heerlijk simpele en charmante oplossing voor! Zet een leuk hoedje op of bind een sjaaltje om. Niet alleen staat het hartstikke trendy, maar het biedt ook nog bescherming tegen de zon voor je haar.

Conclusie: Alle make-up die je dus maar mee hoeft te nemen, is één lippenbalsem!