Ook op zoek naar een betaalbaar, lekker geurtje?

geurtje

Ook op zoek naar een betaalbaar, lekker geurtje?

De textielsuper Zeeman lanceerde vorig jaar (2020) twee geurtjes, die een heuse hype werden. Lucht Geel en Lucht Blauw gingen als warme broodjes over de toonbank en waren in no time uitverkocht. Ze werden via Marktplaats voor 4 keer de winkelprijs doorverkocht!

Hema geurtjes

Onlangs vernamen we dat de Hema ook een (100% vegan) parfumlijn ging verkopen. Inmiddels staan deze geuren in de Hema filialen te koop. Onze interesse was meteen gewekt! Zou het werkelijk zo zijn, dat we geen kapitalen meer uit hoeven te geven aan een geurtje? Kunnen we voortaan gewoon bij de Hema terecht voor een lekkere eau de toilette of eau de parfum? Nou, waarom ook niet! Als de Zeeman het kon, kan de Hema toch vrolijk meedoen!

Drie nieuwe geurlijnen

Wij zijn op onderzoek uitgegaan en we gaan die drie nieuwe geuren van de Hema uitgebreid reviewen.

Jasmine Orange Blossom- 60 ml  13,-

De flacon

De Jasmine Orange Blossom is een eau de parfum en ze is een onderdeel van de Niche geurlijn. En alleen al de flacon doet echt niet onder voor een flesje parfum van de dure merken. Tres chic! Maar dan wel met een heel eigen Hema kenmerk: het zeer herkenbare lettertype van de Hema. De Hema heeft zich volgens ons wel laten inspireren door de feel en de look van andere parfumhuizen, met als resultaat een flacon die luxe en exclusiviteit uitstraalt! Een dikke 10+ voor de flacon, dus.

De geur van de Jasmine Orange Blossom

  • Top: Zwarte bes en Mandarijn
  • Hart: Jasmijn en Oranjebloesem
  • Basis: Amber en Vanille

Zodra je wat van deze geur aanbrengt, ruik je een lekkere citrusfrisse geur. Maar komen al heel snel de geur van oranjebloesem, jasmijn, amber en vanille naar voren. Heerlijk bloemig geurtje waarvan de geuren samen een mooi geheel vormen. Hij blijft ongeveer 3,5/4 uur waarneembaar, daarna zwakt ie af.

Soft Blush- 50 ml € 10,-

De flacon

Alhoewel we de flacon beduidend minder mooi vonden, is de houten dop erop erg speels en leuk. De tekening op het etiket komt wat kinderachtig over, als een kleurplaat.  Verder een net, strak design.

De geur

Het geurenpalet van deze eau de parfum:

  • Top: Amandelbloesem en viooltje
  • Hart: Kersenbloesem en Pioenroos
  • Basis: Abrikoos en Orchidee

Hij ruikt gewoon lekker, een zacht aanwezige geur. Het is een delicate geur, beetje bloemig. Ook deze geur blijft 3-4 uurtjes aanwezig en daarna wordt ie snel minder. Even een pufje erbij, dan maar!

Happy Me- 50 ml € 9,-

Dit geurtje bestaat uit een collectie van geuren die je aan vroeger doen denken. Het ronde flaconnetje oogt leuk en speels.  De flacon oogt niet chic en exclusief, maar is leuk voor tieners.

De geur

  • Top: Freesia en Peer
  • Hart: Viooltje en Perzik
  • Basis: Sandelhout en Vanille

Happy Me ruikt zowel fruitig als bloemig: het is een vrolijke, sprankelende geur. Krijgt meer diepgang door de Sandelhout. Ook deze geur blijft 3-4 uur waarneembaar!

Deze drie geurtjes zijn betaalbaar en doen volgens ons niet onder voor de dure parfummerken.