Beauty hacks voor iedere vrouw!

Beauty hacks

Nuttige beauty hacks zijn altijd handig. Sommige hacks kennen we allemaal wel zo’n beetje. Maar als je andere hacks hoort, denk je vast: ”Hoe komen ze daar nou op?”. Wij vinden het leuk om enkele interessante beauty hacks met je te delen, omdat ze zo handig zijn! Ze zullen je helpen met het besparen van je uitgaven en je zult letterlijk alles uit je producten halen.

1# Laat je mascara niet uitdrogen Natuurlijk kan je vinden dat die uitdrogende mascara de prullenbak verdient, maar je kan hem weer tot leven brengen! Als je mascara klonterig begint te worden en hard en droog aanvoelt, is de oplossing dit: druppel 4 à 5 druppeltjes lenzenvloeistof in de houder van de mascara. Beweeg het borsteltje nu rustig heen en weer in de houder om alles goed te mengen. Je mascara is weer good to go!

2# Knip tubes open We weten allemaal wel, dat er altijd wat product achterblijft in een tube. Knip de tube aan de onderkant open, om zo het allerlaatste restje er ook uit te krijgen! Als je oude kleine (schoongemaakte) make-up potjes met een dekseltje hebt bewaard, kun je daar de rest van de inhoud van de tube nog wel een week in bewaren.

3# Rode bultjes in de oksel voorkomen Als je na het scheren van je oksels snel last hebt van kleine, rode bultjes? Doe er dan na het scheren deodorant op met een roller deo, zonder alcohol. Zo kun je die vervelende rode bultjes sterk verminderen.

4# Contouren met een lepel en een vork Contouren met bestek is misschien niet het eerste waar je aan zult denken! Maar het is wel heel handig. Met een vork contour je simpelweg twee streepjes op je neus. En met een lepel maak je boven je ooglid een perfecte cut crease boog. Gemakkelijk, geen dure beauty tools nodig en dus minder uitgaven.

5# Gebruik je lippenstift als blush Lippenstift kan uitstekend dienst doen als cream blush. Breng eenvoudig een klein streepje aan op je wangen of op je jukbeenderen en dan nog even blenden. Verdeel de kleur eerst met een stippeling brush en blend het daarna pas uit tot een egale kleur. Zo wordt niet alles meteen opgezogen door de blender of spons.

6# Valse nepwimpers (of neppe valse wimpers?) Vind je het aanbrengen van valse wimpers moeilijk? Je bent niet de enige! Het kan natuurlijk ook, dat je valse wimpers gewoon too much vindt. Breng een beetje babypoeder aan op je wimpers totdat je een mooi wit laagje ziet. Breng dan je mascara aan zoals altijd. En je zult zien: meteen vollere wimpers! Je zou bijna denken dat je valse wimpers hebt aangebracht.

7# Mooie krullen die langer mooi blijven Om pluis tegen te gaan, wat een veelvoorkomend probleem is bij meiden met krullend haar, zou je kunnen overwegen om op een satijnen of zijden kussensloop te slapen. Door het zachte materiaal klitten je krullen minder snel, want ze glijden gemakkelijk over het kussensloop. Goedkoper dan dure haarverzorgingsproducten aanschaffen!