De leukste beauty cadeau-ideetjes voor de decembermaand

beauty cadeau

De decembermaand met Sinterklaasavond en de Kerstdagen zitten er aan te komen. Wie is er nou niet al bezig met het kopen van kadootjes en het bedenken van gedichten? Kadootjes onder de kerstboom en gezellig samen eten. Nou kiezen de meeste mensen uit het geven van kadootjes met de Sinterklaasavond óf ze geven de cadeau’s tijdens de Kerst. Maar wat moet je nou kopen voor die trendy jongedames die alles al lijken te hebben? Daarom hebben wij een aantal leuke (beauty) cadeau-ideeën verzameld, waar je hopelijk wat aan hebt!

#1. De beautybox

De beautybox, ook wel de goodiebox genaamd, is een heel leuk cadeau. Ze kunnen als giftbox verstuurd worden. Maar als je er zelf eentje mooi in wilt pakken voor de feestdagen, dan stop je hem natuurlijk in de cadeau-zak van de Sint. Of voor de kerstdagen leg je hem onder de boom! Beautyboxen zijn in het algemeen goed betaalbaar en je krijgt veel voor relatief weinig geld. Je kunt uiteraard zelf de inhoud bepalen. Vaak zit er dan make-up in, maar ook huidverzorgingsartikelen en lekkere geurtjes.

#2. Een geurkaarsenset

Het is wel handig om rekening te houden met de leeftijd van diegene, waar de set voor bedoeld is. Een geurkaarsenset is zeker geschikt voor vrouwen die actief bezig zijn met mindfullness. Ze zijn te koop in allerlei geurtjes en kleurtjes.

Door zelf een samenstelling te bepalen, kan je mooie sets maken die echt bij de persoon passen waar de geurkaarsen voor bestemd zijn. Qua budget controle is dit een goede kadokeuze, want jij bepaalt zelf welke kaarsen erin komen te zitten.

#3. Een gellak nagellak startersset

Nails and ladies! De één vult de ander perfect aan. Nagelverzorging is voor veel dames een belangrijk deel van de persoonlijke verzorging. Vrouwen decoreren hun nagels met plezier en ze beschermen ze met nagellak. Een gellak startersset is niet zo duur, en je kunt het tegenwoordig best zelf thuis doen. Het is een hartstikke leuk cadeau voor vrouwen, die wat meer met hun nagels willen doen. Ze zijn al te verkrijgen bij Bol.com vanaf ongeveer 45 euro.

#4. Een clutch

De clutch is een super eigentijds en trendy cadeau! De clutch is een kleine tas voor iedere dag items, zoals een telefoon, een lipstick, tissues en een spiegeltje. Ook je sleutels gaan er prima bij in. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei stoffen, designs en kleuren. Ze kunnen dan ook prima bij je outfit aangepast worden, zodat je clutch en je kleding mooi matchen. Ze zijn in allerlei prijsklasses te koop.

#5. Dagje welness

Wat is er nou fijner dan een dagje welness? Een dagje helemaal voor jou, met een fijne massage, huidverzorging, make-upje en een nagelbehandeling. Even helemaal er tussenuit, geen drukte en volledige ontspanning. Dat zal iedere vrouw heerlijk vinden!

#6. Een fashion cheque

Deze cadeau bon heeft als voordeel, dat je ontzettend veel winkels zelf een keuze kunt maken. Kleding, beauty, te veel om op te noemen!

Succes met het kiezen van de cadeaus!