Nepwimpers (Individual Lashes)

Nepwimpers

Hoe moet je ze plakken? Wat kost het om valse wimpers te laten aanbrengen? Hoeveel van je eigen wimpers verlies je eigenlijk per dag? Welke wimperlijmen zijn de beste? Zoals je ziet wordt onze redactie overspoeld met allerlei vragen over wimpers. Vind je dat interessant om hier meer over te weten te komen? Lees dan deze blog en kom er achter!

Hoeveel wimpers verlies je op een dag?

Dat is best wel een interessante vraag. Mensen verliezen op een dag 1- 5 wimperhaartjes. Dat is veel minder dan de hoofdharen die we dagelijks verliezen, want dat kunnen er zomaar 100 zijn. De verloren wimperharen groeien ook vanzelf weer aan, de groeicyclus is zo’n drie maanden.

Hoe moet ik de nepwimpers plakken?

Nepwimpers hoor je net boven je eigen wimper te plakken. Nadat je de wimperlijm aangebracht hebt op de nepwimper, door hem voorzichtig in de lijm te dippen, begin je in de binnenste ooghoek. Begin precies waar het eerste haartje van je eigen wimpers te zien is en werk dan rustig naar de buitenste ooghoek toe.

Hoe lang blijven nepwimpers zitten?

.Je krijgt natuurlijk prachtige volle wimpers met nepwimpers. Hoe lang ze blijven zitten hangt van verschillende factoren af. Wat voor wimperlijm je hebt gebruikt en ook aan wat voor wimpers je draagt. Je maakt gewoon je eigen keuze door te kiezen voor wimpers voor één dag of wimpers voor een langere draagtijd.

Stripwimpers kan je eigenlijk maar één dag dragen. Die moet je er aan het einde van de dag weer afhalen.

Zorg er in elk geval voor, dat je een kwalitatief goede wimperlijm gebruikt. Daarmee heb je ten eerste de garantie dat je beide wimpers goed blijven zitten, maar ook is het veiliger voor je ogen. Komen ze toch los gedurende de dag? Dan bestaat de kans dat je ze niet goed hebt aangebracht. Een beetje wimperlijm bij je hebben is geen overbodige luxe!

Magnetische wimpers breng je gemakkelijk en snel aan. Deze wimpers moet je er ook aan het eind van de dag weer afhalen en netjes opbergen voor de volgende keer dt je ze gebruikt.

Wimperextensions blijven wel langer goed zitten. Dat komt door de semi-permanente wimperlijm waarmee je hebt aangebracht. Hiermee kunnen ze wel tot 2 weken blijven zitten. Het hangt ook af van de groeicyclus van je wimpers. Bij snelgroeiende wimpers komen ze misschien wat eerder los.

Welke wimperlijm is goed?

Zoals we al eerder hebben gezegd is het belangrijk voor zowel je ogen als het resultaat, dat je een goede wimperlijm uitkiest. Wij vinden de wimperlijmen van Kiss, Ardell, Eylure en Duo Adhesive de beste wimperlijmen. Er zijn zowel transparante als zwarte wimperlijmen. De zwarte geven iets meer definitie bij de wimperaanzet waardoor je wimpers voller lijken.

Kan je met nepwimpers gaan slapen?

Dit vonden wij een goede vraag. Het antwoord is nee, als het geen wimperextensions betreft. Het is echt beter om alles te verwijderen en je ogen en je huid zullen je de volgende dag dankbaar zijn!